Hi, ik ben Nina!

Ik ben gek op dieren, natuur, creëren en fotografie. Nu kan ik als professioneel paardenfotograaf deze passies samenvoegen tot mijn werk. Sinds januari 2019 ben ik bezig met fotografie en vandaag de dag doe ik dit nog steeds met veel plezier.

Ik fotografeer op het moment parttime, daarnaast zit ik namelijk in mijn afstudeerjaar Communicatie en ben ik dus Communicatieprofessional in opleiding. Ik combineer de kennis van mijn vakgebied en de ervaring die ik opdoe in mijn fotografiebedrijf om zo andere fotografen vooruit te kunnen helpen in hun onderneming.

Maar nu verder over fotografie!

Ik denk graag met je mee voor je shoot. Ik hoor graag je wensen en verwachtingen en doe er alles aan om die waar te maken. Dit kan gaan over het eindresultaat van de foto’s tot het samen uitkiezen van een geschikte locatie of goede kleding.

Tijdens shoots ben ik bereid om mijzelf in de moeilijkste bochten te wringen voor het perfecte plaatje. Kijk dus niet gek op als ik tijdens de shoot door bosjes kruip, in het water ga zitten, of plat op de grond ga liggen om de perfecte compositie te vinden. Alles voor het perfecte plaatje, he!

Het is altijd mijn doel om een ontspannen shoot te hebben. Je hoeft niet te weten hoe je precies moet poseren, daar begeleid ik je bij. Om het allemaal zo relaxt mogelijk te houden heb ik ook geen tijdslimiet tijdens de shoot.

Hopelijk tot ziens bij een shoot!

Scroll naar top